04
nov

Hart vol eer

Uitnodiging 4 november; 20:30 uur

hart_vol_eer
Stichting Parels verbindt. Theater is het vertrekpunt, de werkelijke ontmoeting staat centraal. Wij zijn heel erg verheugd te mogen ondersteunen in het landelijk project ‘Aan de andere kant van de eer’. Wij bieden de voorstelling ‘Hart vol Eer’ waarin eercultuur belicht wordt en u kennismaakt met de verschillende kanten van eercultuur
Voor het project heeft Stichting Parels 3 theaterscènes ontwikkeld met 3 vrouwen van verschillende culturele achtergronden. In vlot gespeelde scènes en pijnlijke dialogen trekken levensverwoestende situaties voorbij. Familie, Wij, Maagdelijkheid en Eerherstel zijn de sleutelwoorden. Wat betekent het wanneer familie eer een rol speelt in je leven en ‘wij’ belangrijker is dan ‘ik’. Wat betekent het voor een meisje als je als maagd het huwelijk in moet en elke schijn dat het niet zo is vermeden moet worden? Hoe ver gaat de noodzaak om geschonden eer te herstellen?
Een optreden van Stichting Parels betekent voor het publiek actieve betrokkenheid zowel vooraf aan de voorstelling als in het nagesprek over ‘Hart vol Eer’.

 

Druk op deze tekst voor de volledige uitnodiging.

 eu
Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Europese Integratie fonds (EIF).
"Van EU naar lokaal".